Varmepuder

4str

Her på siden kan du finde og se alle de varmepuder hvedepuden.dk har til salg.

Vi laver forskellige puder og har et udvalg i betræk til. Vi har også lavet hvedepude serien 2 CUTE som er til børn, så du har rig mulighed for at finde en pude der passer lige til dig.

Du kan få hvedevarmepuder i 4 forskellige størrelser, der er delt enten i 3,6,9 eller 12 kamre alt efter størrelsen. Kamrene er med til at holde på kernerne, så de bliver der hvor man gerne vil have varmen og ikke bare rutsjer ned og lægger sig i den ene ende af puden, som det typisk gør ved puder som kun har et rum eller en større pude delt i kun 3 rum. Her kan kernerne meget nemt lægge sig så de ikke afgiver varmen netop der, hvor man har allermest brug for det.

Den lille pude 20×20 med 3 kamre er god til små områder f.eks. knæskader, leddegigt i fingrene og som kuldepose til idræts og sportsskader ved forstuvninger og forvridninger knæ og ankler.

20×20 Varmepude med alm. hvedekerner koster 69 kr.            

20×20 Varmepude med øko hvedekerner koster 79 kr.

               


Mellem puden 40×20 med 6 kamre er velegnet til skader og smertelindring på mindre områder af kroppen. Denne pude når dog et lidt større område end den lille pude 20×20. Ved leddegigt i fingrene kan denne pude nå hele vejen rundt og give varme på begge sider af fingrene og håndfladen. Ved smerter i knæ kan puden lægges omkring knæet, så den dækker forsiden og de to sider af knæet og afgiver sin varmende lindring fra flere sider. Brug også denne pude som kuldepude og er fantastisk til efter en operation, at lægge forsigtig på  , for at mindske smerter og hævninger.

40×20 Varmepude med alm hvedekerner koster 79 kr.

40×20 Varmepude med øko hvedekerner 89 kr.

             

50×20 er den lidt større pude med 9 kamre og er velegnet til aktivt at forøge dit velvære, berolige nervesystemet og som en del af stress behandling af kronisk stress eller som forebyggelse mod stress, samt til forbedring af nattesøvnen. For at vælge den helt rigtig pude er det vigtigt at den dækker hele rygraden, så hvid du er længeren end 50 cm skal du vælge den større pude. Denne pude 20×50 er også utrolig velegnet og meget benyttet af gravide under hele graviditeten og under selve fødslen. Varm den og læg den på lænden eller forsigtig på den gravide mave. Dette er skønt som smertelindring under veerne i en aktiv fødsel. Også efter fødsel er den godt til f.eks. at holde brysterne varme og derved undgå brystbetændelse. Brug denne pude hvis du ønsker at give varme til et knæ efter en gammel skade eller operation, ved at svøbe det hele vejen rundt om knæet. Brug denne pude til hoftesmerter, leddegigt og slidgigt overalt på kroppen og brug den gerne hver dag og flere gange om dagen. Ved muskel og led smerter f.eks. i skuldre, ryggen og lænden.

50×20 Varmepude med alm hvedekerner koster 129 kr.

50×20 Varmepude med øko hvedekerner 139 kr.

70×20 er vores den største pude med 12 kamre og kan dække hele rygraden hos lang de fleste mennesker eller hele vejen over en skulderen. Denne kan bruges ved alle de samme ting som lillebroren, men er blot for dem som har behov for en lidt større pude.

70×20 Varmepude med alm hvedekerner 149 kr.

70×20 Varmepude med øko hvedekerner 169 kr.

Fandt du ikke den størrelse der passer til dig? Så syr vi gerne din pude efter specialmål. Kontakt os for pris!