Hovedpine og migræne

Træt af hovedpine?

Har du ofte hovedpine? eller er du en af de heldige, som kun oplever dette sjældent? eller måske er du så uheldig at lide af migræne? uanset hvad, kan et enkelt og meget simpelt trick lindre eller hjælpe dig af med smerterne. Men hvem vil ikke gerne slippe af med smerter eller lindre dem? der er vel næppe nogen som ikke gerne vil det!

Bekæmp hovedpine med en hvedepude!

Sådan stop hovedpinen før den stopper dig! Mange har gode erfaringer med at bruge en hvedepude til at tager hovedpine i opløbet. Sådan gør du, tag en hvedepude der enten har været et par timer i køleskabet eller i fryseren, lagt på baghovedet eller i panden kan virkelig løsne op for spændingerne. Husk ikke at lægge en hvedepude fra fryseren direkte på huden, men have et klæde imellem.

Den lille hvedepude måler 20×20 og den lille hørfrøpude 24×10 er ideel til netop hovedpine og migræne. Hovedpine har det med at opstå pludseligt eller komme snigende, men har man en pude på køl, er den lige parat når behovet opstår. Har du den liggende i køleskabet, kan du lægge den direkte på panden eller i nakken og har en skøn kølighed. Du finder den lille varmepude under shop / produktkategorien varmepuder her kan du vælge om den skal være med øko eller Alm, men du kan også vælge 20×20 med hørfrø. hvedekerner. Den lille øjenpude med hørfrø 24×10 er vælges under specialpuder.