fyld

Vi fylder de naturlige varmepuder med forskellig fyld som kan være korn eller frø. Størrelsen på kortnet eller frøet som brugs i puden har betydning for din oplevelse af hvordan puden føles i brug.

Hvedekerner er meget brug og anevenelige til nettop dette formål. De er 100% naturprodukt og tåler den gentagende opvarmning. Holder på varmen længe og er så til pas små at de er behagelige at lægge på eller sidde op af. Hvedekernerne i en stofpose lægger sig også fint rundt om f.eks. et knæ, skulder eller anden kropsdel. De har en neutral duft ved opvarmning, men kan dog godt give lidt duft af sig hvis man har varmet dem en anelse forlænge, men der vil puden også føles for varm mod huden også med et stykke stof i mellem.

Snart vil vi have hørfrø at putte i puderne. Hørfrø er et lille frø og giver der ved en super luksus pude, der vil mærkes blød og lækker. Den er utrolig god til at lække sig til rette efter kroppen den lægges på og giver virkelig følelsen af forkælelse  når den lægges på din hud.