Fakta om naturlige varmepuder

På denne siden kan du finde viden og information om naturlige varmepuder. En varmepude der normal er fyldt med korn eller frø. Ofte bliver den slags varmepuder kaldt for hvedepude, men kære barn har mange navne, f.eks. kornpude, bygkorn pude, rispude, kirsepude, hvedevarmepude eller hvedevarmer. Vi sælger flere forskellige typer naturlige varmepuder på hvedepuden.dk, nogle indeholder alm. hvedekerne, øko hvedekerne eller hørfrø. Vi tager gerne imod specialbestillinger, så du har mulighed for at købe din helt egen størelse varmepude hos os.

Vores varmepuder er ideel til selvforkælelse og øget kropslig velvære. Intet beroliger og giver en bedre natte søvn. Så lider du af afbrudt søvn eller problemer med at falde i søvn er dette gaven du ikke må snyde dig selv for. Den naturlige varmepude varmer og beroliger hele nervesystemet og er derfor også velegnet til folk med stress eller til at forebygge stress med.

Naturlige varmepuder er perfekt til ømme og trætte muskler

En naturlig varmepude er perfekt til ømme, trætte og smertende muskler. f.eks. til sports og idrætsskader. Da puden kan den fryses og lægges på som koldt omslag. Den er uovertruffen til en lang række af smerter. Varmepuden kan lindre smerte som leddegigt og slidgigt, smerte i hoften, skuldre og i ryggen, samt nakkesmerter. Faktisk alle de smerte, ømheder og spændinger du kan opleve i kroppen, er det himmelsk af få varmen eller kulden fra en af disse puder.

Naturlige varmepuder og hvedepuder

Er du gravid, er en hvedepude simpelthen helt uundværlig! Puden er skøn i lænden eller på maven også under fødslen, da kroppen forandrer sig meget under graviditeten. Mange døje med blandt andet med lændesmerter, her kan en naturlig varmepude hjælpe med at lindre smerter under graviditet og fødsel. Den mindsker kort sagt behovet for medicinsk smertelindring. Så uanset om du vil højne din nydelse og forkæle dig selv, eller om du er på jagt efter at lindre symptomer og smerter, er hvedepuden et fantastisk redskab.

Puden varmes i mikroovn eller i alm. ovn. Hvis du bruger varmepude i mikroovn, er puden klar efter få minutter og kan bruges igen og igen. Vores hvede- og hørfrø- puder er et naturprodukt og stoffet er øko-tex bomuld. Alle kan bruge en naturlig varmepude om du er ældre, voksne, børn og sågar dyr!