2 Cute

2 CUTE er en familie af små søde naturlige varmepuder lavet til børn. Der er lagt varme, sjæl og kærlighed i disse små væsner og de er skabt til børn for at bringe glæde, tryghed, lindre smerter såsom mavesmerter eller vokseværk og give god og tryg søvn til børn og hele familie med roligere nætter!

De er til små såvel som støre børn. Brug din 2 CUTE varmebamse i barnevogne eller når din lille baby eller tumling skal lære at sove for sig selv. Her vil dit barn opleve trygheden og varmen som en alm. bamse ikke kan give. Til børn under 3 år anbefaler vi at du vælger en 2 CUTE varmebamse med syet øjne. Større børn elsker også at putte med en varm 2 CUTE hvedepude eller brug den til hvis dit barn oplever at have smerter. Børn kan have ondt i maven eller have vokseværk eller andre utilpasheder i kroppen.

Da det er en pude jeg lægger sjæl og varme i kan der forekomme individuelle forskelle f.eks i knap øjne og stofferne til ben og arme, samt hvor de sidder og hvor lange de er placeret. Hele 2 CUTE familien er opkaldt efter de børn som har fået den første af det design.

2 CUTE familien har alle en inderpose fyldt med kerner og aftagelig betræk der kan vaskes ved 30 til 40 °C