Sådan bruger du natur varmepuden

Skal du bruge den til afslapning og velvære eller ømme, snertende og spændte muskler eller som smertelindrende skal du enten varme eller køle din pude. Dette gøres nemt og hurtigt på en af de følende måder:

få at opvarme din naturlige varmepude bruges enten ovn eller mikroovn

Få at opvarme din naturlige varmepude bruges enten ovn eller mikroovn

Mikroovn på højeste effekt 1½ til 3 min alt efter størrelsen på din hvedepude.

Alm. oven 10 – 15 min på 100 – 125 C ° max.

Når du lægger den varme hvedepude på kroppen så sørg evt. for at have et stykke stof i mellem. Sær i foldningerne når den har været i mikro ovnen kan gemme på ekstra varme. Bruger du den til børn eller dyr så vær særlig opmærksom på at de er mere følsomme over for varme påvirkninger. Mærk altid selv efter før end du lægger den på andre.

Læg varme puden der hvor du ønsker den varmende effekt. Du kan bruge den når du lægger, sidder eller sågar går! Skulder og nakke bliver en af de større hvedepude nemt siddende selv om du går rundt og f.eks. roder op, laver mad mm. Siddende ved CP’en kan den løsne op i en øm nakke eller på spændte muskler i under armen ved brug af mus og tastetur. Brug den på hele rygraden når du lægger og få den fulde effekt af at berolige dit nervesystem med skøn og blid varme!

Skal du bruge hvedepuden som afkøling til stød, slag og skader ved f.eks. sport, idræt eller i hjemmet eller til at lindre eller tage hovedpine i opløbet gøres dette ved en af to måder:

Brug køleskab eller fryser til at køle din naturlige varmepude ned med

Brug køleskab eller fryser til at køle din naturlige varmepude ned med

Læg den i en frysepose og i køleskabet i minimum 1 til 2 timer, men gerne længere tid. Lægger du den i køleskabet får du en blid kølende effekt som kan lægges direkte på huden. Dette er meget velegnet til børn såvel som til voksne

Lægges i en frysepose og i fryseren i 1 til 2 timer, men gerne længere tid. Når du tager den ud og lægger den på skal du sørge for at have stof imellem.
Kan kun varmt anbefale at købe betræk med til sin natur varmepude. Det beskytter selve varmepuden mod snavs, skidt og slid. Alle betrækker kan tages af og vaskes på 30 til 40 c° så du kan holde din hvedepude ren og hygiejnisk.