Handelsbetingelser

Priser

Alle priser hos Hvedepuden.dk er inklusiv 25 % moms – der er dog ikke moms på fragt. Alle vores priser på Hvedepuden.dk er angives i danske kroner (DKK).

Betaling

Hos Hvedepuden.dk modtager vi betaling via bankoverførelse, mobilepay og kreditkort via Paypal (VISA).

Levering

Hvedepuden.dk afsender alle bestillinger med Post Danmark. Så du modtager dine varer typisk 1-3 hverdage efter vi har modtaget betaling. Fragten  koster fra kun 29 DKK (uden omdeling) til 49 DKK (med omdeling) hos Hvedepuden.dk

Hvedepuden.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser der skyldes Post Danmarks fejl. Opstår der meget forsinkelse eller udeblevne leveringer, så fremsender vi naturligvis en ny uden beregning.

Returnering

Der er 14 dages returret fra den dag du modtager pakken fra Hvedepuden.dk, hvis du ønsker at benytte fortrydelse retten skal du henvende dig til os på info@hvedepuden. dk. Derefter har du ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato.

For at anvende fortrydelsesretten hos hvedepuden.dk, skal varen tilbageleveres i samme stand som da varen blev modtaget. 

Så hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os besked om det via mail eller brev. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte fortrydelsesret. Du skal derfor benytte vores fortrydelsesformular som du finder her: Fortrydelsesformular

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer også selv risikoen for varens levering ved returnering ( du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind).

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Såfremt du alligevel nægter at modtage din ordre eller ikke afhenter din ordre på fx posthus, pakkeshop eller postboks, vil vi opkræve omkostningerne forbundet hermed. Postnord har desværre et højt returgebyr for uafhentede, nægtede pakker. Vi vil derfor modregne 80 kr for returfragt (uafhentede pakker i udlandet vil være dyrere).

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end den du ville kunne foretage i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returneringer sendes til:

Hvedepuden.dk / North group ApS
Plantagen 37
8700 Horsens
Denmark

Reklamation

Hvedepuden.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til Købeloven om at fejl, mangler, der konstateres ved produktet ved normale anvendelse. Du kan enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den situation.

Websiden

Hvedepuden.dk  ejes og drives af:

North group ApS
Plantagen 37
8700 Horsens
CVR: 35033548