Fakta om naturlige varmepuder

hvede-mark

Hvedepuden.dk er siden hvor du finder al den viden og information om naturlige varmepuder som er fyldt med korn eller frø du har brug for. Siden omhandler varmepuder med alm. hvedekerne, øko hvedekerne og hørfrø og du har også mulighed for at købe din helt egen varmepude her fra siden. De bruges til selv forkælelse og øget kropslig velvære. Intet beroliger og giver en bedre natte søvn. Så lider du af afbrudt søvn eller problemer med at falde i søvn er dette gaven du ikke må snyde dig selv for. Den naturlige varmepude varmer og beroliger hele nervesystemet og er derfor også velegnet til folk med stress eller til at forbygge stress med.
 

Naturlige varmepuder er perfekt til ømme og trætte muskler

Hvedevarmepude er perfekt til ømme, trætte og smertende muskler. f.eks. til sports og idrætsskader, da den kan den fryses og lægges på som koldt omslag. Den er uovertruffen til en lang række af smerter. Varmepuder lindre smerte som leddegigt og slidgigt, smerte i hoften, skuldre og i ryggen, samt nakkesmerter. Ja faktisk alle de smerte, ømheder og spændinger du kan opleve i kroppen er det himmelsk af få varmen eller kulden fra en af disse puder.
 
Naturlige varmepuder og hvedepuder
 
Er du gravid er den skøn i lænden eller på maven og under fødsel er den simpelhed uundværlig! Den mindsker kort sagt behovet for medicinsk smertelindring. Så uanset om du vil højne din nydelse og forkæle dig selv eller om du er på jagt efter at lindre symptomer og smerter er hvedepuden et fantastisk redskab. Den varmes i mikroovne eller i alm. oven få minutter og er klar til brug og kan bruges igen og igen til glæde mange år frem! Hvede og hørfrø puder er natur produkter og stoffet er bomuld og er øko-tex mærket. Alle kan bruge en naturlige varmepude, ældre, voksne, børn og sågar dyr!