Bytte og reklamation

Såfremt du har fortrudt eller vil reklamere over et produkt, kan du finde information om hvordan du skal sende en vare retur, som reklamation eller fejlkøb. Du vil altid modtage en email fra os, så snart vi har modtaget din pakke.

Hvis det er fordi du har fortrudt dit køb, så har du 14 dages returret fra den dag du modtager pakken fra Hvedepuden.dk – Herefter har du op til 14 dage til at returnere selve varen. Hvis du gerne vil benytte din fortrydelsesret, er det et krav, at den købte vare er i samme stand, som da du modtog den.

Har du spørgsmål angående returnering eller reklamation? Så kontakt os venligst her eller på info@hvedepuden.dk

Vi besvarer mails indenfor 72 timer på hverdagen.

Reklamation

Hvedepuden.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven om at fejl, mangler, der konstateres ved produktet ved normale anvendelse. Det betyder at du kan få varen repareret, byttet eller pengene tilbage, afhængig af den specifikke situation.

Når reklamationsretten ikke dækker: Du er ikke dækket af reklamationsretten, hvis fejlen er opstået på grund af fejlagtig eller forkert brug af produktet.

Din reklamation skal sendes ind til os indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen, skaden eller manglen. Så hvis du ønsker at reklamere over et produkt, så kontakt os venligst her.

Returvarer

Returvarer sendes til:

Hvedepuden.dk
Plantagen 37
8700 Horsens
Denmark

Husk at vedlæg information om dit navn og adresse, fakturanummer, Reg. nr og kontonummer hvis du ønsker en tilbagebetaling – vedlæg evt. en kopi af din faktura. Vi anbefaler at du sender dine varer med pakkepost, så du får en kvittering for afsendte varer.

Erhvervskøb

Hvis der er oplyst et CVR-nummer, eller der fremgår et virksomhedsnavn på din ordre, anses det for at være et erhvervskøb.
For erhvervskunder gælder følgende særlige betingelser:

  • Ingen fortrydelsesret.
  • 12 måneders reklamationsret.
  • Fragt i forbindelse med reklamationssager sker på egen regning.
  • Erhvervskøb leveres med omdeling, hvorfor der vil være en fragtomkostning uanset ordrens størrelse
  • Betaling med Dankort er gebyrfrit.

Tilbage til forsiden